Живас ООД - Професионални препарати за хигиена и дезинфекция
НИПАСЕПТ
ИЛБЛистовка


Настоящето разрешение за Нипасепт № 0093-1/28.03.2006 г е отменено със Заповед на МЗ, като е определен срок за употреба на вече произведените количества до 01.08.2018 г.  

Новото разрешение се очаква до края на м. март 2018 г. За повече инфармация прочетете тук.

Концентриран препарат предназначен за почистване и дезинфекция на големи и малки водоустойчиви повърхности и предмети в здравни и лечебни заведения, обекти с обществено предназначение и транспортни средства, помещения за отглеждане на животни и ветеринарната практика с бактерицидно, микобактерицидно и фунгицидно действие.

Активни вещества:
- Бензалкониев хлорид 10g /100g
- Етилендиоксидиметанол 10g /100g

Нипасепт представлява смес от четвъртични амониеви съединия, алдехид и нейоногенни повърхностно активни вещества, която притежава широк спектър на гермицидно действие. Препаратът не съдържа формалдехид и активните му съставки са биоразградими.
Лесен е за употреба и е високоефективен при ниски концентрации. Притежава нисък алергичен потенциал и след употреба оставя приятен аромат на зелена ябълка. Съчетава почистващ и дезинфекционен ефект и не уврежда обработваните повърхности. След прилагането му не е необходимо последващо измиване с вода, освен в случаите, когато третираните повърхности влизат в контакт с храни. След приготвяне работните разтвори са годни за употреба до 14 дни.
 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

НИПАСЕПТ

  • Код на продукта : 1788
  • Наличност : В наличност
  • 0,00 лв.