Живас ООД - Професионални препарати за хигиена и дезинфекция
САНИФОРТ гранулат
ИЛБЛистовка

 

Бързоразтворими гранули на хлорна основа за дезинфекция на вода в плувни басейни - шоково хлориране (хиперхлориране) и поддържаща дезинфекция. Ефектът му се дължи на освобождаването на активен хлор, което предизвиква необратими увреждания и унищожаване на микроорганизмите. Притежава бактерицидно, туберкулоцидно, вирусоцидно, фунгицидно, алгицидно и спороцидно действие.


Активно вещество:
Натриев дихлоризоцианурат дихидрат 99g /100g (активен хлор 53 -56g)


Санифорт (гранули) представлява изключително ефективен при много ниски концентрации препарат. Съдържащият се в него натриев дихлоризоцианурат притежава мощно гермицидно действие върху вегетативните форми на грам-положителните и грам-отрицателните бактерии, гъбички, протоаза, водорасли вируси и спори.

Санифорт (гранули) бързо и напълно се разтваря във водата (независимо от твърдостта) без да оставя каквато и да е утайка. Нивото на свободен хлор, необходимо за гермицидния ефект на препарата, се постига незабавно.
Поради ниската концентрация, при която се прилага за дезинфекция на вода в плувни басейни, след разтварянето на препарата слабата специфична миризма на хлор изчезва след около 20 минути.
 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

САНИФОРТ гранулат

  • Код на продукта : 1819
  • Наличност : В наличност
  • 0,00 лв.